DuVetInte vad jag vet..

om du vill veta så ska du kolla in

http://duvetintee.blogg.se/2010/august/ny-musik-finess-ft-sam-e-sephide.html

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste fråga, har du en tjej? Om du har, all lycka, om du inte har en tjej, har du någon i tankarna?

Skulle uppskatta svar :)

2010-08-28 @ 19:53:49
Postat av: chooti

min hjärna.. jag vet inte riktigt, ja tror jag har en tjej ja har ingen aning riktigt..tjejen jag vill ha vill inte ha mig riktigt..eller ville inte ha mej, eller ja vet inte haha...de finns en som har mitt hjärta jallafall.. bra svar?

2010-08-29 @ 01:24:24
URL: http://alltdittfel.se
Postat av: Anonym

Haha inget illa menat, men det där var inget bra svar!

vadå ville inte ha dig? Vill hon det nu eller? pratar vi om ex och sådant, eller någon ny? Har ditt hjärta? du pratar i koder, tala klarspråk med fanset :)

2010-09-04 @ 09:17:19
Postat av: chooti

jag hade en brud, hon gjorde slut för jag va skit, ja vaknade till insåg en massa, o nu har ja försökt laga allt men hon vägrar, ja får inge svar från henne, sen en dag för någon dag sen kom de en snubbe o fråga mig om jag var hennes kille, hon hade sagt "min kille uppträder idag" o bla bla, IDAG fick jag bekräftat att de e inget mellan oss... men ja önskar de var tvärtom..nu da? bättre svar?

2010-09-04 @ 12:58:54
URL: http://alltdittfel.se
Postat av: Anonym

Hur fick du det bekräftat? Att det inte är något mellan er? Du önskar att du fortfarande var med henne? Det var ett bättre svar, men om det har förstörts en gång, det kommer aldrig att bli detsamma.

2010-09-04 @ 13:44:35
Postat av: chooti

hon väntar på att ja ska glömma henne o gå vidare..

de kan inte btyda att hon vill nått direkt..

de behöver inte vara så, vissa saker kan bli till de bättre..man kan aldrig veta att de kommer bli detsamma..de kan inte bli dåligare än vad de har vart och är iallafall...juust nu så kan saker bara bli bättre o bättre än va de va innan..:)

2010-09-05 @ 02:08:58
Postat av: Keisha

Det kan bli bättre, men Chooti det är verkligen sällsynta fall. Nu när jag har läst de tidigare kommentarerna så kan jag bara säga GOLDDIGGER, måste inte betyda pengar, men det är statusen du har som ditt ex verkar vara ute efter. Jag känner inte henne men jag kan lugnt säga att det är det, även om du skulle säga att hon inte är en sådan tjej. "Min kille uppträder idag" - och sedan vägrar besvara dina samtal. Hon njuter att du är ute efter henne, att du springer och tofflar (inte rätt och säga så men på ett ungefär) för när du är ute efter henne känner hon att hon har kontrollen. Varför inte dissa den tjejen och bara satsa fullt på musiken och sedan kanske du hittar en tjej som du inte trodde skulle dyka upp. En tjej från ingenstans som helt plötsligt får dig att glömma allt det dåliga, en som får dig att göra bättre ifrån dig, en som stöttar och allt vad en 10-poängar tjej skulle göra. Personligen säger jag att jag har själv varit med om det du var med om, och sedan kom min nuvarande kille från ingenstans. Jag tackar gud varje morgon i mina böner för min kille. Han fick mig att vilja göra bättre, han gav mig även mitt space när jag behövde. Jag var helt snäll som person, helt gullig och fick mig att inse att jag kanske inte är så dålig som jag trodde mig vara. Han fick mig att känna mig unik. Fast känslorna han fick mig att känna kom senare i tiden, när jag bestämde mig för att se vart det kan leda. Helt plötsligt hade han så mycket mer att erbjuda än bara skämten han drog för mig. Kärleken i dens vackraste form. Dissa ditt ex, hon verkar ändå inte vara värd dig. Tänk ordentligt! haha jag borde inte lägga mig i, men jag är ett stort fan och jag kollar alltid efter din blogg och nya uppdateringar. och denna samtalskedja verkade vara så intressant! Tack för mig och fortsätt med det du gör, DET ÄR VACKERT, det är inte ditt fel DET ÄR ALL DIN FÖRTJÄNST ATT JAG MÅR SÅ UNDERBART BRA AV DIN MUSIK!

2010-09-05 @ 09:08:34
Postat av: Keisha

Korrekt . " Han var helt snäll som person, helt gullig......"

2010-09-05 @ 09:10:45
Postat av: chooti

ja du keisha..vet inte vad jag ska säga, jag vill inte tro så om henne.. för hon va verkligen en tiopoängare..ja vill sattsa fullt på min musik och

im doing it, men ja skulle vilja ha henne vid min sida...men de lungt de löser sej väl..tack för dina snälla ord! de uppskattas fett mkt!!

2010-09-05 @ 14:21:22
URL: http://alltdittfel.se
Postat av: Keisha

Du är verkligen blind :) haha

2010-09-05 @ 20:45:38
Postat av: Anonym

No disrespect or anything. Men det är tecken på blindhet. Hoppas att allting löser sig, ska fortsätta störa min kille med din musik :)

2010-09-06 @ 00:09:04
Postat av: chooti

de lungt :) ja tar inte illa upp :)

2010-09-06 @ 15:32:49
URL: http://alltdittfel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0